15 Temmuz Mesajı

Ülkemizi, milletimizi ve gençliğimizi esir etmeye çalışan darbe kalkışmasının ikinci sene-i devriyesindeyiz. Bu iki yıl zarfında millet olarak pek çok sıkıntılar yaşadık. Vatanımıza, bayrağımıza ve birliğimize sahip çıkmanın önemini yeniden idrak ettik. Tarih kitaplarından okuduğumuz büyüklerimizden dinlediğimiz hatıraları yaşayarak görerek öğrendik. Bu acı tecrübeler insanımız üzerinde ağır travmalar oluşturdu ancak hiç ümitsizliğe kapılmadık. İlk gün nasıl milletçe bir ve beraber olduysak bugün de aynı birlik ve beraberlik içerisinde geçmişin yaralarını sarıyor, üreterek büyüyerek geleceğimizi inşa etmeye devam ediyoruz.

Türk iş dünyası olarak her platformda milletimizin cesareti ve yüreği ile yazdığı bu destanı en yüksek perdeden seslendirmeye devam ettik. Bize diz çöktürmeye çalışanlara karşı dimdik ayakta durduk. 248 insanımızı şehit verdik binlerce vatandaşımız yaralandı. 15 Temmuz’un ikinci yıl dönümünde vatanımız için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhunuz şâd, mekanınız cennet olsun.

Orhan ÇAKIR

Yönetim Kurulu Başkan’ı