Başkan Orhan Çakır ve beraberindekiler TBMM’de

Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÇAKIR ve beraberindekiler Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sinop milletvekili Sayın Nazım MAVİŞ’i ziyaret ettiler. Toplantı salonunda yapılan görüşmede MAVİŞ, yeni yönetimi tebrik ederek ilçemiz ve bölge ekonomisi açısından hayırlı olmasını temenni etti.

İlimizin mevcut sorunları ve çözümleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılacak çalışmalar hakkında Nazım MAVİŞ açıklamalarda bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası’ndan beklentilerini de dile getiren MAVİŞ, ilimiz ve ilçemiz özelinde her zaman çözüm odaklı çalışma konusunda yardıma açık olduğunu ifade etti. Odamız iştiraki olarak yapılacak olan sosyal tesis lokal projesi için de görüşlerini ileten Nazım MAVİŞ ziyaretleri sebebiyle memnuniyeti dile getirdi.

Heyet, kendilerini misafir edip ağırlayan ve dileklerini dinleyen MAVİŞ’e teşekkür ederek makamından ayrıldı.

Toplantı fotoğraflarına Galeri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.