26.10.2018 – Hükumetimiz tarafından başlatılan ve TOBB’un öncülüğünde yurt geneline hızla yayılan enflasyonla mücadele programı kapsamında, 18.10.2018 Perşembe günü odamızda müşterek bir toplantı ve basın açıklaması gerçekleştirilmişti. Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan ÇAKIR, Başkan Yardımcımız Kadir ÇOK, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Onur KÜÇÜKBAŞ, Osman MAVİŞ ve Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah ÖZTÜRK’ün hazır bulundukları toplantıda indirim kampanyası duyurulmuş ve ilçelerimizde yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapılmıştır.

Kampanyaya olan ilginin artırılması, uygulamanın tabana yayılması ve farkındalığın artırılması amacıyla Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan ÇAKIR, ilçelerimizde faaliyette bulunan 60’dan fazla esnaf, tacir ve sanayicimizi işyerlerinde ziyaret ederek kendilerine enflasyonla mücadele programının kapsamı ve amacı hakkında bilgi verdi. Yüzyüze yaptığımız görüşmelerde, gerek halkımızın gerekse tüccarlarımızın uygulamayı benimsediğini, ekonomideki dalgalanmaların sona ermesi ve istikrarın tekrar sağlanması için elini taşın altına koymaya hazır olduklarını gördük.

Başkan Orhan Çakır ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; “Halkımızın kampanyaya ilgisinin ve isteğinin yüksek olduğunu görmekten memnuniyet duyduk. Gittiğimiz bazı işyeri sahipleri kendi afişlerini bile hazırlamışlar. Tüm üyelerimiz ve esnaflarımız programı destekliyorlar. İnsanımızın böyle zor zamanlarda dayanışma ve beraberlik ruhu içerisinde birlikte hareket etmesi millet olarak farkımızı ortaya koymaktadır. Enflasyonla mücadeleyi destekleyen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerle ilgili tüm fotoğraflar için Galeri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.