Boyabat TSO’da KÜSİ Projeleri Kapsamında Ziyaret

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Projeleri kapsamında Sinop Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü ÇELİK ile Sinop Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun DELEN ilçemize geldiler. İmalat sanayine yapılan çeşitli ziyaretlerin ardından Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Prof. Dr. Şükrü ÇELİK ve Feridun DELEN’i Başkan Süleyman MUTLU karşıladı.

Üniversitenin bilgi birikimlerinin sanayiye aktarılması amacıyla birlikte imalat sanayine ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Feridun DELEN, yapılan ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceğini aktardı.

Dekan Şükrü ÇELİK amaçlarının sanayi sektörünün katma değeri daha yüksek üretim modellerine yönelmesini sağlamak olduğunu belirterek, uzman eğitimcilerimizle birlikte geniş katılımlı ziyaret ve bilgi paylaşımlarının devam edeceğini bildirdi.

Başkan MUTLU gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KÜSİ Projelerinin ülkemiz, özel sektörümüz ve üniversitelerimiz için büyük öneme haiz olduğunu belirterek, “Eğitimcilerimiz bilgi birikimlerini sahada görme imkanı bulurken üreticilerimiz de ihtiyaç duydukları bilgi kaynaklarına daha kolay ulaşma imkanı sağladılar. Bu uygulamaların hem bizler için hem ülke kalkınması için elzem olduğu aşikardır” dedi.

Yaptıkları çalışmalar ve Odamızı ziyaretleri için Prof. Dr. Şükrü ÇELİK ve Feridun DELEN’e teşekkürlerini ileten BAŞKAN Süleyman MUTLU, “İşbirliğimizin daha geniş kitlelere faydalı olması için birlikte çalışmaya her zaman hazırız” dedi.

Haber ile ilgili fotoğraflar için tıklayınız.