GAPPlast 2017 Plastik, Ambalaj, Hammadde ve Ürünleri Fuarı

Bu yıl ikincisi düzenlenen GAPPlast 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası olarak 16 kişilik grubumuz ile yeni gelişen teknolojileri ve sektörün önemli firmalarını yakından tanıma fırsatı bulduk.

Gaziantep Sanayi Odasının (GSO) desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPPLAST 2017 Fuarı açılışına Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu, sanayiciler ve mesleki teşekküllerin temsilcileri katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından konferans salonunda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Vali Ali Yerlikaya, PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu ve GSO Başkanı Adil Konukoğlu’nun konuşmalarının ardından konferans salonundan fuar alanına geçilerek stand ziyaretleri yapıldı.

Haber ile ilgili fotoğrafları görüntülemek için lütfen tıklayınız.