İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’a ziyaret

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ankara’da bir sonraki durağı İçişleri Bakanlığı oldu. Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÇAKIR, Meclis Başkanı Erdal SARI ve beraberindekileri makamında kabul etti.
Mehmet ERSOY seçimler dolayısıyla yeni yönetimi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Güncel konular, sorun ve çözümler ile erken seçim sürecinin özellikle ekonomi üzerindeki etkileri hakkında uzun uzun sohbet edildi. Odaların ülkemizin kalkınması ve refahı açısından önemine değinen Mehmet ERSOY, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nın genç ve dinamik ekibinin bu yükün altından kalkabileceğine inandığını ifade etti. Kamu ve sivil toplum olarak ülkemizin her bölgesinde birlikte çalışarak her zorluğun üstesinden çok daha kolaylıkla gelinebileceğini belirten ERSOY, “Devlet olarak 81 ilin tamamında olduğu gibi Boyabatımız için de her zaman gerekli adımları atmaya hazırız” dedi.
Kendilerini çok samimi ve sıcak karşılayan Sayın Mehmet ERSOY’a teşekkürlerini ileten heyet fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Bir saate yakın yapılan görüşmenin ardında Başkan Orhan Çakır ve beraberindekiler İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’un makamından ayrıldılar.

Toplantıya dair diğer fotoğraflar Galeri sayfamızda.