İdari kadromuzdan iade-i ziyaretler

Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan Çakır, Meclis Başkanımız Erdal Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Nazif Koltukçu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Süleyman Ulusoy ve Osman Onur Küçükbaş ile Meclis Üyelerimiz Muhammet Akdemir, Mustafa Yayla ve Mehmet Kuzulu ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik.

İlk ziyaretimizde seçimlerden sonra tebrik vesilesiyle Odamızı ziyaret eden Boyabat İlçe Kaymakamımız Fatih AKSOY ile makamında bir araya geldik. Yeni seçilen yönetimi tekrar tebrik eden Kaymakamımız, planlanan projeler hakkında bilgi aldılar. Kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve sıcak karşılamaları için teşekkür ediyoruz.

Ziyaretlerimizin ikinci durağında Belediye Başkanımız Şefik ÇAKICI’yla görüşme fırsatı bulduk. Başkan ÇAKICI, yönetime başarı dileklerini iletti. Ankara’da yapılan görüşmeler hakkında bir süre sohbet edildi. Başkan ÇAKICI Boyabat’a yapılacak yatırım ve projeler hakkında bilgiler verdi. Konuşmasında;

“Hepimiz bu şehirde doğduk, büyüdük ve öleceğiz. Bizim Boyabat’a karşı sorumluluklarımız var. Makro anlamda düşünerek çalışmalarımızı yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte el ele çalışıp 2023’e kadar ilçemizi çok iyi yerlere getireceğiz. Birlikte Rahmet ayrılıkta azap vardır. Biz bu işin mutfağındayız sizler de takipçisi olacaksınız. Biz birlikte güzeliz, birlikte başarılıyız. Büyük düşüneceğiz” dedi.

Bizler de kendilerine yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra makamından ayrıldık.

Ziyaretlerimizin son durağında AK Parti İlçe Başkanı Ferhat YILDIZ ile bir araya geldik. Kendisi seçimler hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÇAKIR’ı tebrik ederek ilçemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ettiler. Yaklaşan genel seçimlerin ilçemiz özelinde ve ülke genelinde ekonomi üzerindeki etkiler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan ayrıldık.