Orhan Çakır Kurban Bayramı mesajı yayımladı

20.08.2018 – Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Orhan Çakır mesajında tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Bayramlarımızın, manevi ve toplumsal değerlerin en yoğun hissedildiği günler olduğunu belirten Başkan Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlarımız, manevi ve toplumsal değerlerimizin yoğun olarak hissedildiği,  birlik ve beraberliğimizin, sevgi ve muhabbetin, paylaşmanın, yardımlaşmanın önemini en iyi idrak edildiğimiz günlerdir. Bu güzel duyguların çevremizi sardığı yeni bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramın başta ülkemiz olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğe vesile olmasını, önümüzdeki günlerin İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumu da değerlendiren Başkan Orhan Çakır, “Türkiye son günlerde istatistiki verilerle izah etmekte zorlandığımız dış kaynaklı suni kur hareketlerine maruz kalmaktadır. Ekonomimiz güçlüdür. Hükumetimizin dirayeti ve milletimizin feraseti sayesinde bu zor günler elbette gelip geçecektir. Türk iş dünyası olarak buna inancımız tamdır. Üzerimizde oynanan bu oyunları bertaraf etmek için bizler daha çok çalışmalı ve daha çok üretmeliyiz. Millet olarak yerli sermaye ve yerli üretime yönelmeliyiz. Kapitalist dünyanın gelişen ülkeler karşısında elindeki en büyük koz olan ekonomik yaptırımlara karşı korunmanın en güvenli yolu milli üretim ve milli tüketimden geçmektedir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı yerli ürünleri kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Orhan Çakır son olarak “Tüm üyelerimizin, hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam coğrafyasının mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.