Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu (ERTELENDİ)

14 Eylül 2017’de Antalya’da düzenlenmesi planlanan Forum ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan Birliğimize ulaşan 25.08.2017 tarihli yazıya istinaden,

Bakanlık tarafından, 14 Eylül 2017 tarihinde, Antalya’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yrd. Sayın Mehmet Daniş ve Rusya Federasyonu Bakan Yrd. Sayın Yevgeniy Nepokolonov’un katılımları ile Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe katılacak olan Rus işadamları ve etkinliğin program bilgileri katılım başvurusu yapan katılımcıların vermiş oldukları e-posta adreslerine iletilecektir. Türkiye-Rusya Tarım İş Forumuna katılmak isteyenlerin 8 Eylül 2017 Cuma gününe kadar dispazar@tarim.gov.tr e-posta adresine aşağıdaki tabloyu doldurarak iletmeleri gerekmektedir.

Ad-Soyad Şirket/Kurum İsmi Unvan Şirket Faaliyet Alanı E-posta Cep Telefonu

İlgili Kişi : Kaan Gaffaroğlu