Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizden Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, yapılan seçimlerin ardında Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Hisarcıklıoğlu’na Coğrafi işaretli Boyabat cemberi hediye edildi.  Hisarcıklıoğlu, yeni yönetimi seçim sonuçları için tebrik edip hayırlı olmasını dileyerek yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, Meclis Başkanı Erdal Sarı ve beraberlerindekiler yaklaşık yarım saat süren ve samimi sohbet havasında geçen görüşme sırasında, Oda olarak TOBB’dan taleplerini ve beklentilerini Başkan Hisarcıklıoğlu’a ileterek, Boyabat’ta Odamız iştiraki olarak yapılması planlanan sosyal tesis lokal projesi için destek sözü aldılar.

Boyabat TSO Başkanı Orhan Çakır projeyi en kısa sürede hazırlayarak kendilerine ileteceklerini ifade etti. Karşılıklı dilek ve temennilerin ardında heyet Hisarcıklıoğlu’nun makamından ayrıldı.

Görüşme öncesi ve sonrasıyla ilgili fotoğraflar için Galeri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.